obat pembesar penis
alat pembesar penis
alat bantu sex
obat perangsang wanita
obat pembesar penis
obat peninggi badan
obat pembesar penis
obat pembesar penis
obat kuat herbal

het Lelybivak

Het Lelybivak is het clubhuis dat midden in het bos aan de rand van Almere Haven staat. Het is een prachtige locatie waar kinderen in alle rust buiten kunnen spelen zonder dat er verkeer vlak voorbij raast.

 

Vroeger was het Lelybivak een houten gebouw met twee lokalen en een keuken. Inmiddels hebben we het clubhuis kunnen verbouwen tot wat er nu staat.

 

Het gebouw heeft op de begane grond vier speellokalen, een keuken, twee douches en toiletten. Van al deze ruimtes mag je gebruik maken als je het clubhuis huurt.  De bovenverdieping wordt niet meegenomen in de verhuur.

 

 

lelybivakwinter

lelybivakbijnacht lelybivak

 

Zoals je op de foto hierboven kan zien heeft ons gebouw twee verdiepingen. Op de bovenste verdieping bevinden zich een vergaderruimte en het seniorenlokaal. Wil je weten wat er allemaal op de begane grond te doen is, kijk dan op de plattegrond hier onder.

plattegrondlelybivak

 

 

Locatie


 

Extra informatie:

Wil je het clubhuis met eigen ogen bekijken voordat je het definitief gaat reserveren, neem dan contact op met onze verhuurderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.